Publicat de: Claudia | ianuarie 21, 2010

Dilema țevilor

Îmi spune zilele trecute o doamnă la vârsta a treia, client CET că ea are zile când nu dă drumul  la repartitoare căci se încălzește de la țevile ce-i tranzitează apartamentul. țevi, nu conducte. din cele cu diametrul de 2 cm… care-s 2 de cameră. Presupunând că doamna nu suferă de puseuri de căldură, datorate menopauzei, explicați-mi și mie această dilemă…

Publicitate

Răspunsuri

 1. Cred că femeia nu știe ce vorbește. Ori, poate doarme în picioare, lipită de țevi.

 2. Poate doar daca sta cu o pufoaica pe ea. sau trage la o sticla de rachiu.

 3. Am si eu o bunica care se incalzeste la fel. 21-22 grade in apartament, cu caloriferele debransate (au ramas in casa doar tevile cele subtiri din sufragerie si 2 tuburi mai groase in baie si bucatarie). Apartamentul este izolat cu polistiren si are si termopane. Pentru aceste tevi plateste cam 600.000 pe luna. La cei care nu s-au debransat este atat de cald in casa incat se sta cu geamurile deschise in permanenta. Pe mine ma ingrozeste risipa asta, dar nu e treaba mea pana la urma.

  • Pai trebuie sa fie si problema ta, a noastra pana la urma.
   Sincer nu stiu ce sa zic, luna asta am platit foarte putin la cet si stau fara termopane si fara izolare. Incep sa ma intreb daca nu cumva a plati la cet este mai rentabil decat a avea centrala proprie. Stiu ca o sa sara lumea cu comentarii dar asta este realitatea.
   Candva am stat si eu undeva prin Noua si plateam la cet 60 lei noi pe luna.

   • ce inseamna foarte putin? eu cel mai mult am platit 75 de lei, cand centrala duduia. si fara sa ma doara capul de cet, vecini sau alte nebunii… nu cred ca poti compara.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: