Publicat de: Claudia | noiembrie 23, 2009

corespondența cu CET Brașov

Chiar azi mă gândeam că oare o fi ajuns emailul trimis la CET sau trebuie să apelăm la porumbei, ca în Evul Mediu. Și surpriză, descopăr că avem un răspuns de la faimoasa companie. Moment emoționant. 😀 Ce ne răspunde conducerea??? Că solicitarea noastră nu respectă legea invocată, pentru că nu este identificat solicitantul și este nesemnată (da, numele meu pe post de semnătură la final, e degeaba :P). Ce ne mai spune aceeași conducere? Cităm: „Nu cunoastem nimic despre existenta grupului autointitulat Grupul de initiativa a Campaniei „Exista viata fara CET” .De asemenea nu cunoastem daca acesta este constituit ca persoana juridica, componenta grupului mentionat fiindu-ne necunoscuta.” Dl. Cuțitei lasați-o mai moale cu minciunile, că vă faceți de cacao!

Răspunsul CET aici.raspuns grup de initiativa[1] (1)

(nesemnat și fără număr de înregistrare!!!!) Da, adresele oficiale ale companiilor trebuie să aibă număr de ieșire, numele persoanei care semnează, o semnătură de director (sau a persoanei care are drept să semneze) și o ștampilă. Dar nimeni din conducerea CET și nici angajatul care tehnoredactează documente oficiale se pare că nu știu asta 😀

Răspunsul nostru: am completat cu datele mele de identificare, aștept în continuare numărul de înregistrare (pe care nu au catadicsit să ni-l spună) și aștept să văd dacă semnătura mea pe email va fi valabilă sau trebuie să trimit fax.

Hai, că începe să devină distractiv! :))

Publicitate

Răspunsuri

  1. […] This post was mentioned on Twitter by clabvro, Stefan Petre. Stefan Petre said: RT @clabvro: corespondenta cu CET Brasov http://tinyurl.com/ybmgdtg […]

  2. Astept un update.. sa vedem ce mai mint astia 🙂

  3. mi se pare o facatura penala in word…va cam plictisiti nu-i asa? creste traficul pe blog?

    • daca te referi la raspunsul CET, nu e facatura, asa considera aceasta companie ca trebuie sa raspunda solicitarilor. plictisiti nu suntem si daca vrem sa crestem traficul pe blog, avem alte modalitati.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: