Publicat de: Claudia | octombrie 20, 2009

rezumatul rezumatului întâlnirii bloggerilor

Cum a fost la cea de-a doua întâlnire? Dupa cum spunea Sabin, a fost o întâlnire constructivă 🙂 Am povestit despre ce s-a întâmplat până în prezent și ce vrem să facem în următoarele 2 săptămâni. Participanți: ClaudiaIonutuAtheCristian si StefanSabin (Alex Solomon s-a pierdut pe drum și Cipri nu a ajuns de la servici). Locație: Tonic Bar.

Pe scurt am decis o serie de acțiuni de creștere a vizibilității campaniei pe bloguri și în comunitate (vom continua să coalizăm bloggeri, organizații și cetățeni în campanie), de îmbunătățire a comunicării mesajului și blogului, precum și de creștere a impactului.

Pentru un rezumat detaliat, vă rugăm să ne contactați pe email: viatafaracet@gmail.com.Responses

 1. […] munca. Si am oprit centrala. Numa’ ca, dupa orele regulamentare de program m-am intalnit cu Clau & compania inspre a discuta discutii despre campania EXISTA VIATA FARA CET. Motiv pentru care am ajuns […]

 2. Am fost la actiune in fata CET nu erati decat voi vre-o 5 persoane,imi pare rau ca nu s-au adunat mai multi. Poate alta data aveti mai mult succes.

  • pt ce am vrut sa facem – respectiv filmulet, am fost ok ca si numar. tu ai trecut pe langa noi sau???

 3. Imi pare rau pentru nefinalizarea actiunii,dar o actiune de anvergura se face printr-o publicitate „agresiva”, daca nu sunt prea dur,eu am pornit pe cont propriu o serie de sesizari la Primarie,PDL,PSD,Realitatea TV,PROTV,etc.Actiunile mele dateaza incepand din luna Iulie 2009.Locuiesc intr-o zona centrala in care inca mai sunt prizonierul sistemului centralizat.Doresc ca si voi libertatea de a-mi alege sistemul de incalzire fara s-a ma conditioneze cineva de un sistem sau program .
  Actiunea voastra trebuia finalizata,printr-un protest formal chiar si fata de paznicul CET Brasov
  Dupa plecarea voastra ,am intrat eu in dialog cu paznicul care mi-a relatat ca este dezastru la CET cu instalatiile de distributie,erau pe teren peste 4 echipe de interventie,vor fi greutati mari in livrarea agentului termic in aceasta iarna.
  Imi pare rau ca nu am fost mai multi dar ..poate cu alta ocazie.
  Apropos : De ce nu ati chemat si TV si presa, ca jandarmii au venit,oare cine i-a chemat ??

  • hmmm, acu cred ca stiu cine erai 🙂 Adrian, pacat ca ai stat doar sa observi. noi nu am plecat, am trecut soseaua, pentru ca era un loc mai bun de filmat. presa a venit (Mix si Realitatea) – vezi pozele postate – noi ne-am finalizat actiunea, mai repet inca o data, era vorba de filmare, nu de protest sau altceva. Cat priveste jandarmii, ei nu aveam nicio treaba cu noi, ci isi faceau doar turul lor regulat.
   Acum, sunt curioasa, de ce esti inca prizonierul sistemului centralizat, cum scrii in comentariu (in iulie inca se faceau debransari, din cate stiu eu) ??

 4. Va doresc succes in actiunile voastre.
  Am ramas prizonierul sistemului centralizat pur si simplu din ..lipsa de timp pentru umblaturi pe la portile autoritatilor si ceva probleme de sanatate. Sunt alaturi de voi in continuare. Sper ca primavara viitoare daca voi fi prin tara s-a scap de CET definitiv.

 5. […] stabilit de la întâlnirea de luni, astăzi  ne-am strâns in față la CET Brașov, mai exact pe pajistea din apropiere, ca să nu […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: