Publicat de: Claudia | octombrie 14, 2009

întâlnire bloggeri 2 și update campanie

Luni, 19 octombrie, ora 18, la Tonic Bar (mai sus de Biserica Neagră), în Brasov, te invităm să iei partea la cea de-a doua întâlnire a bloggerilor brașoveni, care va avea pe agendă acțiuni de implementat și responsabilități de asumat pentru următoarele 2 saptamani.

Până în prezent, a fost lansat blogul campaniei Există viață fără CET, au fost trimise mesaje de susținere prin email sau prin comentarii către aprox. 70 de bloguri identificate din Brașov și către 6 blogeri cu expunere națională (singurul care a răspuns până în prezent a fost Dragoș Bucurenci), au fost realizate 2 știri la Realitatea TV și Pro TV și o participare la emisiunea Brașovul în Realitate, de la Realitatea TV. S-a discutat cu purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea despre problema înregistrării emailurilor (problema care încă nu este soluționată) și au fost trimise adrese individualizate consilierilor locali (care sunt și membri AGA CET), la sediile partidelor din care fac parte, pentru a-și preciza poziția față de solicitările făcute în campanie.

Lista susținătorilor campaniei o găsiți aici (daca ați scris/ link-uit despre campanie și nu vă regăsiți în listă, dați-ne un mesaj, să reparăm greșeala 🙂 )

Nu uitați să confirmați prezența 🙂

Publicitate

Răspunsuri

  1. Bagat la cap 😀

  2. Ok, ne vedem pe luni.

  3. S-ar putea să ajung şi eu.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: