Publicat de: claudia | septembrie 29, 2009

există viață fără CET în Brașov

da, știu acest lucru și îl știți și voi, la fel de bine ca și mine! voi, simpli cetățeni sau politicieni, la fel ca și mine, ați beneficiat în trecut de serviciile CET. la un moment dat ați vrut mai mult – servicii mai de calitate, la costuri care se justifică, și ați ales să vă debranșați de la CET. încetul cu încetul din ce în ce mai mulți ați descoperit beneficiile de a avea apă caldă și căldură în orice moment al zilei și al anului… zâmbiți, căci știți cum este să faceți o baie caldă, după o zi obositoare de muncă, după care să vă relaxați într-un apartament încălzit! vă piere zâmbetul însă când vă amintiți cât de dificil și costisitor a fost să vă debranșați. desigur voi ați scăpat de coșmarul CET și nu puteți decât să vă felicitați pentru acest lucru. restul de 22.000 de familii, care sunt clienți CET în continuare și nu au de la începutul verii apă caldă și, posibil, vor trece iarna aceasta încălzindu-se cu promisiunile dl. Cuțitei (directorul CET Brașov) rămân în continuare să sufere, ca o consecință a lipsei de viziune a comunității brașovene.

ei bine, mie mi se pare înfiorător ca în anul 2009, într-un oraș european, cetățenii acestuia, contribuabili la bugetul local, să nu aibă apă caldă și căldură!! cred că problema CET a devenit o problemă socială a Brașovului și este de datoria Consiliului Local de a găsi soluții cu impact pe termen scurt, mediu și lung. sunt conștientă că agenda consilierilor conține multe probleme, astfel încât, ca un bun cetățean, vreau să le dăm o mână de ajutor în a găsi soluții eficiente.

aceasta este filozofia care stă în spatele campaniei „EXISTĂ VIAȚĂ FĂRĂ CET„, campanie care pornește astăzi. fără implicarea voastră, ea nu are sorți de izbândă! indiferent că mai beneficiați sau nu de serviciile CET, dați o mână de ajutor pentru a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna și a ne concentra ulterior pe alte probleme nerezolvate ale Brașovului (ex. locuri de parcare, poluare, infrastructura educațională sau de sport, locuri de muncă, agrement, turism, etc).

Reclame

Responses

  1. E trist ceea ce se intampla.

    Daca nu platesti gazul la 3 luni ti-l taie, costa 28 lei rebransarea.

    Daca nu platesti curentul 2 luni ti-l taie, te costa 120 lei debransarea si inca 120 lei rebransarea.

    De ce nu se aplica aceeasi politica si la apa calda si caldura ? Unii au datorii de 2-3 ani …


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: